Forenet Kredit afholder virtuelle valgmøder i 2021

Forenet Kredit har tradition for at afholde store valgmøder, hvor stemmeberettigede kunder i Nykredit og Totalkredit har mulighed for at være sammen, møde kandidater, høre oplæg og spise et godt måltid. COVID-19 ændrer desværre dette.

Bestyrelsen i Forenet Kredit har med afsæt i myndighedernes restriktioner besluttet at anvende foreningens force majeure-regler, og dermed at valgmøderne i 2021 i Nordjylland og på Fyn ekstraordinært afholdes virtuelt.

Foreningen vil igen, så snart det er muligt og forsvarligt, vende tilbage til de fysiske møder, som er en grundsten i foreningen. For selvom COVID-19 har gjort os komfortable med brugen af Zoom, Teams og Skype, så er det også tydeligt, at virtuelle formater ikke kan erstatte det fysiske møde. Det er bare bedre at kunne se hinanden i øjnene.

De virtuelle valgmøder i 2021 vil blive udformet, så de minder mest muligt om et normalt valgmøde, men frem for at møde op og være med, følges valgmødet mere som en udsendelse hjemme fra stuen. Undervejs får vælgerne mulighed for at høre mere om Forenet Kredit og Nykredit-koncernen, og alle kandidater får naturligvis god mulighed for at præsentere sig selv og de respektive mærkesager. Selve afstemningen, som bliver administreret af VP-Securities under tilsyn af foreningens eksterne revisionsfirma Deloitte, vil foregå i det virtuelle møde, og har samme grad af sikkerhed med Nem-ID verifikation.

På grund af ændringerne for valgmøderne 2021 flyttes deadline for tilmelding til den 15. marts 2021. Datoerne for valgmøderne er som følger:

  • Valg på Fyn: 16. marts 2021
  • Valg i Nordjylland: 18. marts 2021

Forenet Kredit vil informere mere om valget og komme med flere detaljer løbende. Du kan altid holde dig opdateret via foreningens hjemmeside.

Vi ser frem til et anderledes, men godt valg i 2021. Og glæder os til, at vi forhåbentligt snart igen kan vende tilbage til de normale fysiske valgmøder.