Helle Bro

Adm. direktør og stifter af Bro Kommunikation A/S

Info

Helle Bro


Adm. direktør og stifter af Bro Kommunikation A/S
3400 Hillerød

  • Email: helle@wearebro.dk
  • Valgår: 2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Privat
  • Følg mig på:

Uddannelse

Cand.mag. i nordisk filologi, Københavns Universitet, 1998

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Nykredit og Totalkredit har tilsammen 1 mio. kunder – og berører dermed mere end en sjettedel af alle danskere. Det forpligter. Og den forpligtelse og det ansvar vil jeg gerne være med til at løfte igennem i Forenet Kredit – som kundernes repræsentant.

For jeg ønsker at være med til at gøre en forskel og sikre kundernes interesse i de afgørende beslutninger. Og intet kan vel næsten være vigtigere end at være med til at sikre vores realkreditmodel, så så mange danskere som muligt har adgang til at eje deres egen bolig og på lige vilkår, uagtet om man bor i hovedgaden i Nysted eller i et villakvarter i Farum.

Som entreprenør, som stifter og ejerleder af et kommunikationsbureau og som rådgiver af virksomheder og foreninger i strategiudvikling og forandringsledelse har jeg dagligt berøring med utallige problematikker, mennesker og interesser, der skal forenes. Og i mit mangeårige samarbejde med Totalkredit, hvor jeg rådgav inden for kommunikation og strategi, fik jeg en dybere forståelse for den helt særlige danske realkreditmodel – og hvor stor en forskel, den gør for så mange mennesker.

Det er afgørende, at repræsentantskabet hos Forenet Kredit er mangfoldigt og består af mennesker med forskellige kompetencer og baggrunde. For kun på den måde kan vi repræsentere hele Danmark. Den opgave vil jeg gerne påtage mig.

Hvad er dine mærkesager?

Jeg brænder for at varetage kundernes interesse. Og for at bevare realkreditten og de lige finansielle muligheder, det skaber. Kort og godt.

Men jeg kan heller ikke undsige mig, at bæredygtighed også står højt på min dagsorden. For når man har 1 mio. kunder og har betragtelige markedsandele, som Nykredit og Totalkredit har, så har man også et samfundsansvar. Og det samfundsansvar kommer godt til udtryk gennem bæredygtighed – som i min optik naturligvis handler om det grønne, men i høj grad også om den økonomiske og sociale bæredygtighed.

Det handler også om mennesker – og deres muligheder.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Bevarelse af realkreditten er ikke noget, vi må tage for givet. Den er udfordret og i forandring – ligesom alt andet. Så det er fuldstændig centralt, at Forenet Kredit ikke kun arbejder for at bevare, men også for at sikre realkreditten for fremtiden. Vi har brug for den finansielle tryghed, når alt andet bevæger sig.

Derudover bør Forenet Kredit komme endnu tættere på kunderne. For kun med indsigt, fokus på og tilstedeværelse i både land og by kan der skabes ægte værdi for medlemmerne.

Lidt om mig:

Jeg har netop krydset de 50 år. Jeg har en dejlig familie med 3 store unger og bor i Hillerød, hvor jeg er født og opvokset.

Jeg har bidraget til iværksætter-miljøet i hele Nordsjælland og været engageret i mange lokale foreninger.

Jeg er ekstern lektor på CBS og sidder i flere advisory boards.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail