Regionsmøde i Sønderborg

Sæt kryds i kalenderen den 4. november, når Forenet Kredit kommer til din Sønderborg.

Kom og bliv klogere på boligmarkedet og foreningen bag Danmarks største realkreditudlåner, når Forenet Kredit inviterer kunder i Nykredit og Totalkredit til en inspirerende aften i Sønderborg den 4. november 2020.

Du kan møde repræsentanter fra Forenet Kredit, der giver dig indblik i foreningens mærkesager og dine muligheder for at deltage i foreningsfællesskabet. Aftenen byder også på et indlæg fra Hans Schultz Hansen, der er forskningsleder i Rigsaktivitet og som vil gøre os klogere på genforeningen med et økonomisk perspektiv. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage i debatten i bedste foreningsstil.

Aftenens vært er Hans Peter Hollænder, medlem af Forenet Kredits repræsentantskab og regionsformand i Syd- og Sønderjylland.

Indlægsholdere:

  • Nina Smith er formand i Forenet Kredit og professor ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet. Nina er også deltidslandmand og varetager en række bestyrelsesposter. Uddannet cand.oecon.
  • Karsten Beltoft er vicedirektør i Forenet Kredit og har stor erfaring fra realkreditsektoren.
  • Hans Schultz Hansen er forsker i Sønderjyllands og Slesvig-Holstens historie i 19. og 20. århundrede, især den danske og slesvig-holstenske nationale bevægelse i 19. århundrede, H.P. Hanssen og kampen om jordressourcerne.

Tid: 18:00-19:30 derefter spisning og netværk

Sted:

Alsik Hotel

Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg