Forenet Kredit bliver partner på ny klimafestival

Forenet Kredit bliver partner på bæredygtighedsfestivalen TOMORROW, der ser dagens lys for første gang til september. Det er festivalens mål om at motivere den enkelte borger til at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid, der har fået Forenet Kredit til at indgå i partnerskabet.

”Vi glæder os meget til at være en del af TOMORROW-festivalen, hvor vi vil rykke de bæredygtige valg i hverdagen endnu tættere på danskerne i et nyt og spændende format. Festivaldeltagerne skal bl.a. inspireres til, hvordan de nemt kan indrette sig mere bæredygtigt i deres boliger.”

Sådan siger direktør i Forenet Kredit Louise Mogensen, der ser frem til at kunne løfte sløret for, hvordan Forenet Kredit vil inspirere festivalgæsterne. Knap 40 pct. af Danmarks energiforbrug kommer nemlig fra bygninger og boliger, så selv små forbedringer i bygningsmassen kan derfor gøre en stor grøn forskel.

TOMORROW vil vise, hvordan vi sammen kan sørge for, at morgendagen bliver bedre og mere bæredygtig. Håbet er, at mere end 10.000 deltagere vil gæste festivalpladsen i Valbyparken i København, hvor festivalen løber af stablen d. 3. og 4. september – fyldt med handling, musik, mad og inspiration. Fest og fremtid i ét.

Stifter af TOMORROW, Caroline Søeborg Ahlefeldt, som også har været med til at skabe Heartland Festival på Fyn,  er stolt over, at festivalen kan præsentere Forenet Kredit som første partner på en af flere fysiske CHANGE-oplevelser for festivaldeltagerne – i dette tilfælde en oplevelse krydret med viden og handlingsforslag til energioptimering af boligen, der skal inspirere danskerne til en mere bæredygtig hverdag:

”Vi er drevet af at skabe positive forandringer på tværs af civilsamfund, videnskab og erhvervsliv, og hovednavnet på denne festival er derfor en række CHANGE-oplevelser, der handler om at inspirere danskerne til at træffe nye og grønne valg. Vi ved, at boligen står for en stor del af udledningen af klimagasser, og derfor er vi glade for at lancere Forenet Kredit som partner på netop dette tema på festivalen. Vi tror på, at Forenet Kredits deltagelse kan påvirke mange til at tage grønnere valg i boligen,” siger Caroline Søeborg Ahlefeldt.

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit-koncernen, som er Danmarks største udlåner til boliger. Foreningens rolle som partner på TOMORROW kommer som led i en stærk klimaindsats, der de seneste år har ført til tiltag, der netop skal gøre det lettere for danske boligejere at træffe grønne valg i husstanden og samlet set nedbringe energiforbruget i boliger og bygninger.

”Vi mener, at vi bedst bidrager til den grønne omstilling ved at tilbyde kunderne attraktive grønne produkter, og vi er meget bevidste om, at vi i den finansielle sektor skal gøre langt mere end blot at slukke for lyset, når vi forlader vores kontor. Som forening forsøger vi at gå forrest i den proces, og vi arbejder hver dag for at gøre det lettere for danskerne at træffe det grønne valg, så vi kan mærke en forskel nu og give en bedre verden videre til kommende generationer,” siger Louise Mogensen.

Udover Forenet Kredit tæller TOMORROWs øvrige partnere bl.a. Carlsberg, PensionDanmark og Københavns Kommune.

Læs meget mere om Tomorrow her.