Fodboldfest med fri entré på Viborg Stadion

Historisk kamp i vente Kvindelandsholdet kan med en sejr over Island den 5. december skrive historie og kvalificere sig til Nations League Finals, hvor der er to meget eftertragtede OL-billetter på spil. Forenet Kredit inviterer de danske fans til fodboldfest på Viborg Stadion.

Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk

En stadionoplevelse ud over det sædvanlige

Kampen d. 5. december fløjtes i gang kl. 19:30, men kom gerne i god tid. Fanzonen er nemlig åben fra kl. 17:30, hvor du og dine venner, familie, kollegaer eller hvem end du har lyst til at tage med kan varme op med sjove spil og konkurrencer.

Og som noget særligt sørger Forenet Kredit også for varme fleecetæpper til de første 3.000 fans på lægterne.

Et samarbejde for hele fodbolddanmark

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit – og stolt Officiel Partner for Kvindelandsholdet.

DBU og Forenet Kredit er to af landets største foreninger. Og vi har begge ambitioner om at være til gavn for vores medlemmer i hele Danmark. Vi vil sammen understøtte og udvikle dansk fodbold og foreningsliv gennem vores partnerskab.

Ligebehandling ligger Forenet Kredit meget på sinde. For bag dansk realkredit ligger en helt særlig foreningstanke, hvor alle betaler samme pris for samme lån. Og så har foreningen en mærkesag om at støtte op om hele Danmark – fra kyst til kyst, ung og gammel.

Partnerskabet er desuden det første af slagsen, der dækker både landshold og fodbold i hele Danmark – og hvor der er lige meget støtte til Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet.