Landbrugsdage 2019

Kom til Landbrugsdage i Horsens, Gråsten, Høng og Nibe i november 2019. Den bæredygtige udvikling i landbruget skaber nye muligheder for den enkelte landmand, erhvervet og Danmark.  

Landmænd har allerede bidraget med markante resultater til den bæredygtige udvikling, og der er fortsat stort potentiale. På Landbrugsdagene sætter vi fokus på den gode landbrugsledelse, og hvordan samspil og forståelse for bæredygtighed kan fastholde og øge den enkelte bedrifts konkurrencedygtighed.

Landmænd inviteres derfor til temamøde med fokus på bæredygtighed, der kan inspirere til ledelse af bedriften. Landbrug & Fødevarer, Nykredit, Østifterne og Forenet Kredit er værter for arrangementerne, der afholdes på fire landbrugsskoler fordelt i hele Danmark. Anders Søgaard, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer, vil være dagens moderator.

Program:

 • 9.30 – 10.00: Indskrivning og morgenmad
 • 10.00 – 10.45: Velkomst: Landbruget er en del af løsningen v. Nina Smith, formand for Forenet Kredit
 •  10.45 – 11.25:

o   Horsens: Praktisk innovation med fokus på bæredygtighed v. Steen Bitsch, koncernchef i Vestjyllands Andel

o   Høng: Bæredygtighed og socialt ansvar i DLG v. Kristian Hundebøll, koncernchef i DLG

o   Gråsten: DLF har løsninger til klimaforbedringer v. Truels Damsgaard, CEO i DLF

o   Nibe: Bæredygtig mælkeproduktion nu og i fremtiden v. Poul Pedersen, adm. direktør i Thiese

 • 11.25 – 11.45: Pause
 • 11.45 – 12.30: Bæredygtighed med fokus på forbruger, klima og arbejdsmiljø v. Martin Merrild, formand for Landbrug og Fødevarer
 • 12.30 – 13.30: Frokost
 • 13.30 – 14.00: Grøn finansiering – Nykredit vil landbruget – den dygtige driftsleder v. Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit
 • 14.00 – 14.55: Trends i landbruget – hvad er vigtigt for driftslederen i en verden, som dikteres af forbrugere og politikere v. Michael Kristiansen
 • 14.55 – 15.00: Afrunding v. Erling Bech Poulsen, formand for Østifterne
 • 15.00 – 15.30 Øl/vand og snacks

”Bæredygtighed bliver et overlevelseskrav i de fleste brancher – både i landbruget såvel som i den finansielle sektor, hvor Forenet Kredit hører hjemme. Jeg glæder mig til nogle spændende og udbytterige dage, hvor der er mulighed for at blive klogere på fremtidens landbrug – og jeg forventer også selv at blive klogere undervejs”,

udtaler landmand og formand for Forenet Kredit Nina Smith og uddyber:

”Landbruget spiller en central og vigtig rolle i den danske realkredit, som Forenet Kredit værner om. Vi har en fælles historie, og jeg glæder mig til at byde velkommen til landmænd fra hele Danmark, når vi inviterer til Landbrugsdage i samarbejde med Nykredit, Landbrug & Fødevarer og Østifterne”

Forenet Kredit, Landbrug & Fødevarer, Nykredit og Østifterne ønsker som arrangører i fællesskab at sætte fokus på aktuelle emner, der optager landmændene og tilbyde dem ny viden og inspiration fra oplægsholdere med forskellige faglige baggrunde. Arrangørerne ønsker med teamet for Landbrugsdagene at støtte op om den bæredygtige udvikling i landbruget og styrke landmændenes muligheder i fremtiden.

Landbrugsdage 2019

Tid, sted og tilmelding

Til hvert arrangement er der plads til maks. 300 deltagere. Tilmelding sker derfor efter først til mølle princippet. Landbrugsdagene holdes i november 2019 i fire byer i Danmark fra kl. 09.30 – 15.30:

 • Horsens: Den 18. november, Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens

Tilmelding til Landbrugsdag i Horsens: nykredit.dk/horsens

 • Høng: Den 20. november, Landbrugsskolen Sjælland, Finderupvej 8, 4270 Høng

Tilmelding til Landbrugsdag i Høng: nykredit.dk/hoeng

 • Gråsten: Den 21. november, Gråsten Landbrugsskole, Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten

Tilmelding til Landbrugsdag i Graasten: nykredit.dk/graasten

 • Nibe: Den 27. november, Nordjyllands Landbrugsskole, Halkærvej, 9240 Nibe

Tilmelding til Landbrugsdag i Nibe: nykredit.dk/nibe