Projekt- og ideudvikler til Forenet Kredit (barselsvikariat)

Vores udviklingschef går på barsel i løbet af december, og vi har derfor brug for en barselsvikar for et år.

Dit nye job

Du skal bidrage til den fortsatte udvikling af foreningens medlemsstrategi. Det indebærer at være ansvarlig for projekter som eksempelvis: udvikling af nye partnerskaber, vores deltagelse på Folkemødet og nye medlemsarrangementer. Kommunikation både internt og eksternt er en vigtig del af jobbet.

Dine kompetencer

Jobbet kræver, at du har erfaring med projektledelse; både i sammenhænge, hvor du selv bidrager til løsningen af en opgave, men også i sammenhænge, hvor du får andre til at bidrage. Og så har du selvfølgelig fokus på at levere til aftalte deadlines. Som person er du åben og god til at skabe kontakt. Du er ligeledes initiativ- og iderig og villig til at påtage dig ansvaret for nye opgaver. Da vi på flere leder opererer i en politisk verden, må du meget gerne have politisk interesse og forståelse.

Din nye arbejdsplads

Forenet Kredit har et sekretariat bestående af 12 personer og med mange opgaver. Du vil derfor til tider også blive inddraget i løsningen af opgaver, som ligger uden for dit normale ansvarsområde.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til [email protected]. Vil du vide mere om vikariatet, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karsten Beltoft, 30 16 11 11.

Ansøgningsfrist: 15. november 2019