Forenet Kredit har udskrevet valg 2022

I dag den 11. januar 2022 har Forenet Kredit udskrevet valg til repræsentantskabet i København og Nordsjælland og i Vestjylland.

Hvem kan deltage i valget i 2022?
I 2022 kan stemmeberettigede kunder i København og Nordsjælland samt i Vestjylland stemme til repræsentantskabsvalget i Forenet Kredit. Der er i disse områder valg i grupperne Privat og Erhverv. Alle, der er berettiget til at deltage i valget, vil automatisk modtage en invitation i e-Boks onsdag den 11. januar 2022, hvor valget udskrives. Her skal man være opmærksom på, at man skal acceptere post fra Forenet Kredit, før man kan se invitationen.

Valget i Vestjylland
Valgmødet afholdes den 15. marts 2022. Valgmødet foregår både fysisk og online. Alle tilmeldte kunder, der ønsker at deltage online får tilsendt et link på dagen for valgmødet, som de skal tilgå via computer for at deltage.

Tilmeldingsfristen til deltagelse i dette valgmøde er den 14. marts 2022.

Valget i København og Nordsjælland
Valgmødet afholdes den 17. marts 2022. Valgmødet foregår både fysisk og online. Alle tilmeldte kunder, der ønsker at deltage online får tilsendt et link på dagen for valgmødet, som de skal tilgå via computer for at deltage.

Tilmeldingsfristen til deltagelse i dette valgmøde er den 16. marts 2022.

De, der ønsker at stille op til valget i enten København og Nordsjælland eller i Vestjylland, kan gøre dette frem til og med d. 2. februar 2022. Se, hvordan man stiller op til valget her.

Både fysiske og virtuelle valgmøder
På grund af COVID-19 blev der i 2021 helt ekstraordinært afholdt virtuelle valgmøder i Forenet Kredit. Vi tager de gode erfaringer fra disse møder med os, og valget i 2022 vil derfor både foregå fysisk og virtuelt. Man bestemmer selv, om man vil deltage på den ene eller anden måde – bare man husker at tilmelde sig.

Hvorfor er det vigtigt, at kunderne deltager aktivt i valget?
Repræsentantskabet er med sine 104 medlemmer den øverste myndighed i Forenet Kredit, der bl.a. arbejder for fair boligfinansiering i hele Danmark. Repræsentantskabet bestemmer også størrelsen på det årlige tilskud, som kunderne i Nykredit og Totalkredit oplever i form af ForeningsFordele og KundeKroner. Kunderne har en unik mulighed for medbestemmelse – ved at stille op og/eller ved at stemme til repræsentantskabsvalget.

Tilmeld dig et valgmøde her.