Udskiftning i bestyrelsen hos Forenet Kredit

På det ordinære repræsentantskabsmøde i Forenet Kredit var der valg til bestyrelsen. Der bliver udskiftet på én post.

Bestyrelsesmedlem Bettina Egerland havde på forhånd meddelt, at hun ønskede at udtræde af bestyrelsen for at hellige sig arbejdet i sin virksomhed. Dermed skulle der findes mindst ét nyt bestyrelsesmedlem.

 

Den øvrige siddende bestyrelse opnåede genvalg efter kampvalg, hvor Marie Bender Foltmann opnåede nyvalg til bestyrelsen. Marie Bender Foltmann er til daglig underdirektør i Pensam, og hun har været medlem af repræsentantskabet siden 2018.

 

”Jeg vel gerne takke Bettina for en stor indsats i bestyrelsen. Jeg har stor respekt for hendes person og hendes bidrag til bestyrelsens diskussioner gennem årene har været relevante og væsentlige. Jeg har også respekt for hendes ønske om at fokusere mere på sin virksomhed,”

siger formand Nina Smith.

 

”Jeg er glad for, at Marie Bender Foltmann vil være en del af bestyrelsen. Jeg forventer mig meget af vores kommende samarbejde,”

siger Nina Smith.